Undervisning

Læs og se introduktionsvideoer om vore kurser:

  • Afspænding og bevægelseslære i varmtvandsbassin
  • FysioPilates
  • Udfordringer i køkkenet

Afspænding og bevægelseslære i varmtvandsbassin


Klik på pilen for at se en kort introduktionsvideo

GOKs undervisning i afspænding og bevægelseslære i varmtvandsbassin henvender sig til mennesker, der har en funktionsnedsættelse i bevægeapparatet, led- og/eller muskelsmerter, og som af helbredsmæssige årsager har behov for en særligt tilrettelagt undervisning og træning for at styrke bevægeapparatet. Undervisningen foregår på små hold (8 deltagere).

Der undervises i 32 - 35 lektioner á 45 minutter i varmtvandsbassinet i  Ringsted Svømmehal og på Asgårdsskolen (Byskovskolen). Sæsonen strækker sig fra august/september til maj/juni.


For at kunne deltage i undervisningen skal du være så selvhjulpen, at du selv er i stand til at foretage omklædning, brusebad og i øvrigt klare dig i svømmehallen. Du skal også underskrive en handicaperklæring, der godtgør, at du selv mener, at du har behov for undervisning på små hold.


Pris for sæsonen 2019/20:

Ringsted Svømmehal (32 lektioner) 1.120 kr.

Asgårdsskolens varmtvandsbassin (35 lektioner) 1.225 kr.

Deltagergebyret betales i 2  rater senest 1. august og 1. februar

FysioPilates

Klik på pilen for at se en kort introduktionsvideo

GOKs undervisning i FysioPilates henvender sig til mennesker, der har en funktionsnedsættelse i bevægeapparatet, led- og/eller muskelsmerter, og som af helbredsmæssige årsager har behov for en særligt tilrettelagt undervisning og træning for at styrke bevægeapparatet. Undervisningen foregår på små hold (8 deltagere).


Der undervises i 35 klokketimer på Fredensvej 9.

Undervisningsåret går fra august til juni.


For at kunne deltage i undervisningen skal du være selvhjulpen. Du skal også underskrive en handicaperklæring, der godtgør, at du selv mener, at du har behov for undervisning på små hold.


Pris for sæsonen 2019/20 er 1.750 kr.

Deltagergebyret betales i 2 lige rater senest den 1. august og 1. februarUndervisningstider og tilmelding

Udfordringer i køkkenet

Klik på pilen for at se en kort introduktionsvideo

Kurset ”Udfordringer i køkkenet” vil være en kombination af undervisning i, hvordan man bruger smertefulde led og muskler på den mest hensigtsmæssige måde, kendskab til og anvendelse af hjælpemidler i køkkenet, der kan lette udfordringerne og kendskab til antiinflammatorisk mad. Alt sammen bindes sammen gennem praktisk arbejde og anvendelse af hjælpemidlerne i skolekøkkenet på Asgårdsskolen.

 

”Udfordringer i køkkenet” er så vidt vi ved det første aftensskolekursus af den art i Danmark. Du kan således være med i Danmarkspremieren til noget helt nyt, hvis du melder dig til kurset.

 

Det er ergoterapeut Stine Høvedskov Rasmussen, der skal stå for undervisningen over i alt 6 x 3 timers undervisning på et lille hold med max. 8 deltagere.


For at kunne deltage i undervisningen skal du underskrive en handicaperklæring, der godtgør, at du selv mener, at du har behov for undervisning på små hold.

 

Undervisningsdage: torsdage kl. 17.00- 19.15

24. og 31. oktober, 7. og 14. november samt 5. og 12. december 2019

Pris: Kursusafgift 630 kr. + ingredienser til mad 240 kr. I alt 870 kr.

Daglig leder

Bent Chistiansen

Tlf.  4071 7506

Mail: gok@gok-ringsted.dk