Undervisning

Læs og se introduktionsvideoer om vore kurser:

  • Afspænding og bevægelseslære i varmtvandsbassin
  • FysioPilates

Afspænding og bevægelseslære i varmtvandsbassin


Klik på pilen for at se en kort introduktionsvideo

GOKs undervisning i afspænding og bevægelseslære i varmtvandsbassin henvender sig til mennesker, der har en funktionsnedsættelse i bevægeapparatet, led- og/eller muskelsmerter, og som af helbredsmæssige årsager har behov for en særligt tilrettelagt undervisning og træning for at styrke bevægeapparatet. Undervisningen foregår på små hold (8 deltagere).

Der undervises i 32 - 35 lektioner á 45 minutter i varmtvandsbassinet i  Ringsted Svømmehal og på Asgårdsskolen (Byskovskolen). Sæsonen strækker sig fra august/september til maj/juni.


For at kunne deltage i undervisningen skal du være så selvhjulpen, at du selv er i stand til at foretage omklædning, brusebad og i øvrigt klare dig i svømmehallen. Du skal også underskrive en handicaperklæring, der godtgør, at du selv mener, at du har behov for undervisning på små hold.


Pris for sæsonen 2019/20:

Ringsted Svømmehal (32 lektioner) 1.120 kr.

Asgårdsskolens varmtvandsbassin (35 lektioner) 1.225 kr.

Deltagergebyret betales i 2  rater senest 1. august og 1. februar

FysioPilates

Klik på pilen for at se en kort introduktionsvideo

GOKs undervisning i FysioPilates henvender sig til mennesker, der har en funktionsnedsættelse i bevægeapparatet, led- og/eller muskelsmerter, og som af helbredsmæssige årsager har behov for en særligt tilrettelagt undervisning og træning for at styrke bevægeapparatet. Undervisningen foregår på små hold (8 deltagere).


Der undervises i 35 klokketimer på Fredensvej 9.

Undervisningsåret går fra august til juni.


For at kunne deltage i undervisningen skal du være selvhjulpen. Du skal også underskrive en handicaperklæring, der godtgør, at du selv mener, at du har behov for undervisning på små hold.


Pris for sæsonen 2019/20 er 1.750 kr.

Deltagergebyret betales i 2 lige rater senest den 1. august og 1. februarUndervisningstider og tilmelding

Daglig leder

Bent Chistiansen

Tlf.  4071 7506

Mail: gok@gok-ringsted.dk